disarUutiset
Sulje

Upeat uutuudet Olokselta syksyyn

Julkaistu 5.10.2020 14.02

Olokselta on ilmestynyt kaksi upeaa uutuuspakettia syksyn pimeneviä iltoja piristämään!

Rentouttava ja stressiä häivyttävä aromaattinen suihke ja herkullinen vartalovoide samassa pakkauksessa!

Molemmat paketit sisältävät Aromaattisen tuoksunesteen 75 ml: Aromaattisen suihkeen tuoksut ovat 100% luonnollista alkuperää. Rentouttava tuoksumaailma saadaan kamomillasta (ylänuotti) ja kanelista (alanuotti), rauhoittava ja jännitteitä poistava vaikutus saadaan Petitgrain -tuoksusta (keskinuotti). Vaikuttavina hoitoaineina neste sisältää antioksidanttista sakura-kirsikankukkauutetta, kosteuttavaa tapioka sokeria sekä ravitsevaa moringauutetta. Suihketta suositellaan käytettäväksi ennen nukkumaanmenoa, sillä tuoksumaailma auttaa mielen rentoutumista, lievittää stressiä ja parantaa unen laatua.

Lisäksi paketti sisältää vartalovoiteen 250 ml:

  • Ravitseva vartalovoide 250 ml - Delizia di Riso Melting Body Cream: Pehmeä, täyteläinen ja miellyttävän tuoksuinen vartalovoide imeytyy helposti ihoon. Voiteen sisältämät arvokkaat, hoitavat öljyt ja riisiproteiinit ravitsevat ihoa ja tekevät siitä kimmoisan. Voiteeseen on lisätty erityisiä riisijyväsiä, jotka pehmittävät epidermistä jättäen ihon silkkisen pehmeäksi ja miellyttävän tuoksuiseksi.
  • Kosteuttava ja kiinteyttävä vartalovoide 250 ml - Thalasence Restructuring Marine Body Cream: Pehmeän, kermainen merellinen vartalovoide. Merestä saatujen aktiiviaineiden yhdiste luo täydellisen kosteustasapainon vartalon iholle. Ihosta tulee pehmeä,vahvempi ja elinvoimainen. Sisältää luonnollisia ja kasviperäisiä ainesosia. Ei sisällä jodia. Voide on parabeeniton eikä se sisällä parafiinejä, etyylialkoholia eikä SLES/SLS:ää.

Löydä Olos kosmetologit