disarUutiset
Sulje

Upeat uutuudet tulossa Olokselta

Julkaistu 25.3.2020 10.56

Kevään Uutuus lahjapakkaukset tulossa Olos -kosmetologeille!

Oloksen uutuustuote HYDROGEL EYE -silmänympärysnaamio (4kpl/pkt)

  • Puhdas vesi Monte Rosa -vuorelta Italian Alpeilta 
  • Hyaluronihappo sekä matala- että korkeamolekyylisenä 
  • Saastesuoja (ginseng, omena, persikka, vehnä ja ohra)

Hämmästy - jo 15 minuutissa silmänympärysiho on kosteutettu, juonteet madaltuneet ja väsymyksen merkit poistuneet!

Lahjapakkauksia on 3 erilaista ja ne sisältävät silmänympärysnaamiopaketin + 50 ml kasvovoiteen sekä kauniin meikkipussin!

KASVOVOIDE herkälle iholle 50 ml + punasävyinen meikkipussi

24 tunnin kasvovoide on kehitetty erityisesti herkälle, helposti ärtyvälle, punoittavalle ja couperosaiholle. Voiteen sisältämä marjauuteyhdiste (mansikka, mustikka, mustaherukka ja vadelma) rauhoittaa ihoa, vähentää punoitusta, suojaa ihoa ja vahvistaa ihon omaa puolustusmekanismia. Voiteessa on myös A- ja E-vitamiineja sekä allantoiinia. Dermatologisesti testattu.

MATTAPINNAN JÄTTÄVÄ 24 h kasvovoide + ruskeasävyinen meikkipussi

Kasvovoiteen pehmeä ja kevyt koostumus hoitaa ihoa valikoiden sen eri osa-alueiden tarpeita. Sisältää korkealuokkaisen Natural Skin Complex -yhdisteen kurpitsauutteesta. Voide kosteuttaa ihon epidermistä, suojaa tehokkaasti oksidatiivista stressiä vastaan sekä ennaltaehkäisee ihon ikääntymistä.

SYVÄKOSTEUTTAVA KASVOVOIDE 24 h + vihreäsävyinen meikkipussi

Pehmeän täyteläinen voide ravitsee ja kosteuttaa sekä pehmentää kuivaa ihoa. Sisältää Hydranoex -yhdisteen (Chlorella Vulgaris -levä, merivesi, kvinoa), joka vahvistaa solujen toimintaa ja ihon omaa suojaa (hydrolipidikalvo) sekä lisää ihon kosteuspitoisuutta. Antaa iholle kiinteyttä ja elinvoimaa. Pitkäkestoinen kosteuttava vaikutus.

Löydä kosmetologit