disarUutiset
Sulje

Dibi Milanon uusi tuotelinja GOLD - Ikuisen nuoruuden salaisuus

Julkaistu 15.1.2020 10.56

"Ikuisella kauneudella ei ole ikää" Kallisarvoinen, ylellinen ja kiehtova kulta on aina ollut täydellisyyden, puhtauden ja kauneuden symboli.

THE GOLD antaa sinulle yksilöllisen kauneuskokemuksen, ylellistä nautintoa iholle ja aisteille. Tuotteet, jotka vaikuttavat ihoosi usealla eri tasolla ja antavat lupauksen ikuisesta kauneudesta

NUORUUS: Solutoiminta aktivoituu ja kollageenin sekä proteoglykaanien tuotanto tehostuu. Juonteiden määrä vähenee ja ne madaltuvat.

UUDISTUMINEN: Ihosi aineenvaihdunta lisääntyy ja rakenne vahvistuu. Se tuntuu ja näyttää tasaisemmalle, ravitummalle ja sileämmälle.

ELINVOIMA: Ihosi on kiinteä, virheetön: se hehkuu elinvoimaa.

Tuotteet sisältävät Biokonjugoitua kultaa.

Kullan ominaisuuksien ansiosta biomolekyyli peptidi n°9 liitetään kultaan ja näin epävakaa peptidi stabiloituu ja se saadaan kuljetettua ihon syvempiin kerroksiin. Siellä peptidi stimuloi kollageenin ja elastiinin tuotanto ja sitä kautta ihossa olevat juonteet pehmenevät ja siloittuvat.

Tuotelinja sisältää 24h kasvovoiteen sekä kultaa sisältävän kasvonaamion. Lisäksi tuotelinjaan kuuluu ihoa uudistava kasvohoito Dibi kosmetologien toteuttamana.

Löydä Dibi kosmetologit