disarUutiset
Sulje

Dibi Milanon #SUN METHOD aurinkosuojatuotelinja täydentyy

Julkaistu 3.4.2019 13.12

#SUN METHOD tuotelinja täydentyy SPF30 kasvojen aurinkosuojatuotteella. #SUN METHOD anti-age aurinkosuojatuotteet ovat nykyaikaisimpia aurinkosuojatuotteita, jotka korvaavat käytössä olevan anti-age kasvo- ja vartalovoiteen (päiväkäyttö). Tuotteet eivät tuki huokosia ja ne ehkäisevät maksaläiskien syntyä, valovanhenemista sekä ihon punoitusta. 

Tuoksumaailma on raikkaan kevyt ja mukana sitrusta sekä hedelmäisyyttä. Miellyttävä ihotuntuma. Anti-age -vaikutteiset aurinkosuojat sopivat kaikille ihotyypeille, myös erittäin herkälle ja helposti punoittavalle iholle.

Uutuus - Face SPF30 Täyteläinen aurinkosuojavoide suojaa ihoa UVA- ja UVB- säteiden sekä infrapunasäteilyn haittavaikutuksilta. Auttaa ehkäisemään valovanhenemisen seurauksia, kuten juonteiden ja pigmenttihäiriöiden syntyä, kuivuutta ja valoelastoosia, jolloin elastiinin ominaisuudet muuttuvat.

Tuotelinjaan kuuluu: Aurinkosuojavoide kasvoille SPF50+, Aurinkosuojavoide kasvoille SPF30, Aurinkosuojavoide vartalolle SPF30 sekä After sun voide kasvoille ja vartalolle.

Tutustu tuotelinjaan

Löydä kosmetologit