disarUutiset
Sulje

Upeat talviset Magic Winter tuotteet ja  hemmotteluhoito Dr.Rimpleriltä

Julkaistu 5.12.2018 11.16

Dr.Rimpler kosmetologeilta on saatavilla nyt upeita Magic Winter uutuustuotteita! Magic Winter tuotelinjaan kuuluu miellyttävän tuoksuisia, erittäin laadukkaita ravintotuotteita. Loistavia tuotteita talvi-aikaan kun iho tarvitsee suojaa ja kosteutta erityisen paljon.

Tuotelinjaan kuuluu: Maitomainen suihkuneste vartalolle, Pehmeä ravintovoide käsille ja jaloille, Karamellin tuoksuinen vedetön kasvojenpesutuote sekä Suklaan tuoksuinen 24 tunnin kasvovoide

Uutuutena myös ihana Magic Winter hemmotteluhoito kasvoille sekä käsillle ja jaloille! Ihana vitamiinihoito hoitaa väsynyttä ja kuivaa ihoa ja ihana tuoksumaailma täydentää hemmotteluhetken.

Hoito alkaa jalkakylvyllä ja jalkojen kuorinnalla. Sen jälkeen iholle suoritetaan alkupuhdistus ja hoitoa jatketaan lämpenevällä kuorintanaamiolla. Hoito jatkuu tehoseerumilla ja rentouttavalla kasvohieronnalla. Kosteuttava naamio ja käsien hieronta viimeistelee hoidon. Lopuksi iho suojataan herkullisen tuoksuisella ja ravitsevalla Magic Winter voiteella.

Tutustu Dr.Rimpler tuotesarjaan