disarUutiset
Sulje

Bioreline - Sertifioitua luonnonkosmetiikkaa

Julkaistu 4.12.2018 18.38

Bioreline on ranskalainen sertifioitu Bio-Orgaaninen luonnonkosmetiikkasarja joka sisältää laajan valikoiman tehokkaita kasvo -ja vartalotuotteita joissa yhdistyvät miellyttävä mieto tuoksumaailma ja ihotuntuma.

Biorelinen tuotteilla on Cosmebio sertifiointi ja yritys on sitoutunut kestävän kehityksen mukaiseen toimintaan ja vastuulliseen johtamiseen. Tuotteita ei ole testattu eläinkokeilla ja ne ovat täysin vegaanisia. Tuotteet on valmistettu myös lähituotantona Ranskassa.

Bioreline tuotesarja sisältää erilaisia tehokkaita kasvohoitoja, joihin voidaan yhdistää esimerkiksi tehoampulleja tehostamaan hoidon vaikutusta. Hoidoissa voidaan käyttää myös puisia hieromateloja.

Yksi sarjan erikoisuudesta on se että ihon erityisominaisuuksien kunnioittamiseksi vesi on korvattu Biorelinen tuotteissa luomulaatuisilla kukkaisvesillä, joita syntyy kasviperäisten raaka-aineiden tislauksessa. Tällöin käytetty vesipohja on erittäin puhdas ja se osaltaan antaa tuotteelle hoitavaa vaikutusta.

Biorelinen tuotteet eivät sisällä GMO-aineita, synteettisiä raaka-aineita (kuten parabeeneja),alkoholia tai synteettisä hajusteita. 

Tutustu tuotesarjaan