disarUutiset
Sulje

Uutuus tuotelinja Dibi Milanolta -   tehokasta kosmeettista täyttöä iholle

Julkaistu 5.11.2018 11.39

Ihon ikääntymisen vahvin syy on vapaiden radikaalien muodostuminen. Vapaat radikaalit ovat aineenvaihduntamme sivutuotteena syntyviä molekyylejä, jotka vahingoittavat kehon soluja ja nopeuttavat ihon ikääntymistä. 

Dibi Milano on kehittänyt tuotelinjan, joka ehkäisee haitallisten vapaiden radikaalien toimintaa, madaltaa ja häivyttää juonteita monipuolisesti (syvyys, pituus ja leveys) sekä täyttää kokonaisvaltaisesti ihoa.

Filler Code -tuotelinja perustuu entsymologiaan pohjautuvaan teknologiaan.

Tuotelinjan idea on Ikääntymisen vallankumous, yhä useammat naiset haluava hallita juonteiden muodostumista teknologisilla kauneudenhoitotuotteilla, jotka muokkaavat kasvojen linjoja luonnollisesti.

Tuotteet antavat näkyviä tuloksia ja kosmeettista täyttöä juonteille, jopa 3 mm syvyyteen. Tuotteiden sisältämä kollageeni turpoaa juonteissa ja näin täyttää ne silminnähtävästi. Tuotteet sisältävät myös paljon ihoa vahvistavia peptidejä saaden sen näyttämään terveemmältä ja vahvemmalta.

Dibi kosmetologeille on tulossa kuukauden aikana myös erittäin tehokas hoitolassa tehtävä tuotesarjaan perustuva kasvohoito! Loistava hoito esimerkiksi näin juhlakauden alkuun!