disarUutiset
Sulje

Beni Durrer meikkisarja Beauty Pro & I Love Me -messuilla

Julkaistu 2.10.2018 15.57

Beni Durrer -ammattilaismeikkisarja on esittelyssä Beauty Pro ja I Love me -messuilla 19-21.10.2018 Helsingin messukeskuksessa Disarin osastolla 7g159.

Perjantaina Beauty Pro puolella kauneudenhoitoalan ammattilaiset pääsevät tapaamaan meikkisarjan perustajaa Beni Durreria henkilökohtaisesti osastolla klo 13-19. Lauantaina ja sunnuntaina Beauty Pro puoli on avoinna myös kuluttajille ja kaikki pääsevät tutustumiin meikkisarjaan.

Sarjaan sisältyy mm. kolme erilaista meikkipohjaa joissa kaikissa laaja sävyvalikoima, peitevärejä, meikkikyniä, rajausvärejä, 113 erilaista huulipuna/huulilakka sävyä sekä erittäin laaja valikoima puuteri- ja rasvapigmenttejä lukuisissa eri sävyissä. Lisäksi valikoimaan kuuluu yli 300 erilaista sivellintä ja muita tarvikkeita sekä erikoistarvikkeita mm. klittereitä, erilaisia koristeita ja irtoripsiä. Yksi sarjan erikoisuus ovat puuteripigmentit joita on 168 eri sävyä. Niitä voidaan käyttää luomiväreinä, poskipunana, korostus- ja varjostus väreinä sekä rajaus -ja kulmaväreinä.

Tervetuloa messuille - tavataan osastolla 7g159!

Tutustu meikkisarjaan