disarUutiset
Sulje

Thalassoterapiaa vartalolle - Tehokkaat uutuustuotteet

Julkaistu 3.9.2018 13.50

Merivesi, levä ja savi energisoivat koko kehoa, poistavat nestekertymiä ja kuona-aineita, kuorivat ihoa ja uudistavat sekä fyysisesti sekä mentaalisesti. Vegaaniystävällinen tuotelinja sisältää kaksi tehokasta kotihoitotuotetta.

Merilevä Atlantin valtamerestä Bretagnian alueella aktivoi mikroverenkiertoa, nesteitä poistava vaikutus ja kiinteyttää ihoa. Arktinen bakteeriuute (mudasta) on tehokas solujen suoja äärimäisissä lämpötilavaihteluissa. Se aktivoi kollageenin ja elastiinin tuotantoa.Sisältää myös aminohappoja, jotka lisäävät ihon kosteuspitoisuutta. Ruskolevä, joka kasvaa Pohjanmeren kylmässä vedessä ja sille on tyypillistä korkea jodipitoisuus. Levä stimuloi aineenvaihduntaan voimakkaan uudelleenaktivoivan vaikutuksen.

* Merellinen vartalonkuorinta 250 ml: Meren elinvoima on kuorintavoiteen puhtaissa suolakiteissä, jolla on erinomainen kuorintateho. Poistaa epäpuhtauksia ja karheutta ihon pinnalta. Suolakuorinta uudistaa ihoa ja siitä tulee sileä, pehmeä sekä vastaanottavainen hoitotuotteille. Sisältää myös puna- ja merilevää sekä polysakkarideja.

* Selluliittivoide 250 ml: Samettinen voide sisältää arvokkaiden leväuutteiden yhdistelmän. Merellinen selluliittihoito*, jossa on kohdennettu aktiivisten ainesosien yhdistelmä aktivoimaan mikroverenkiertoa, aineenvaihdunnan vilkastuttamiseen ja taistelemaan epäesteettistä selluliittia vastaan. Voide sisältää luonnollisia, ihoa hoitavia kasviperäisiä aineosia.

Tutustu tuotelinjaan