disarUutiset
Sulje

Tehohoitoa silmänympärysiholle Nimuen tehotuotteilla

Julkaistu 21.8.2018 12.38

Eye Treatment Cream on kiinteyttävä ja juonteita madaltava silmänympärysvoide, joka sopii myös erittäin herkälle iholle. Sopii myös nuoremmalle iholle ennaltaehkäisevänä tuotteena. Heleyttää silmänympäryksien ihoa ja suojaa vapaiden radikaalien haittavaikutuksilta. Kosteuttaa ja vahvistaa ihoa. Auttaa madaltamaan juonteita ja kiinteyttää ihoa.

Voide sisältää antioksidanttista tokoferoliasetaattia ja askorbyylipalmitaattia, elvyttävää retinyylipalmitaattia sekä solukalvoja vahvistavaa ja ihoa kiinteyttävää dimetyyliaminoetanolia.

Syväkosteuttava kollageeninaamio silmänympärysiholle alentaa turvotusta ja madaltaa pintakuivuudesta johtuvia juonteita. Sopii erityisen hyvin turvotuksen alentamiseen ja stressaantuneen silmänympärysihon virkistämiseen. Loistotuote esimerkiksi ennen juhlia!

Sisältää kosteutta sitovaa hydrolysoitua kollageenia, rauhoittavaa ja turvotusta poistavaa vihannesportulaukkauutetta, rauhoittavaa ja kosteuttavaa aloeuutetta sekä leväuutetta joka toimii antioksidanttina ja ihon syväkosteuttajana.

Käytetään kerran viikossa tai tarvittaessa useamminkin. Naamiolevyt levitetään puhtaalle iholle ja annetaan vaikuttaa noin 20 minuuttia, jonka jälkeen jäljelle jäänyt kosteus imeytetään ihoon ja päälle levitetään Eye Treatment silmänympärysvoide. Nestettä poistavaa ja virkistävää vaikutusta voidaan tehostaa säilyttämällä naamiolevyjä jääkaapissa 15 minuuttia ennen käyttöä.