disarUutiset
Sulje

Dr.Rimplerin vegaaniset tuotteet kätevissä matkapakkauksissa

Julkaistu 21.8.2018 12.17

Cutanova tuotelinja on suunniteltu aikuiselle iholle, joka on herkistynyt liian voimaikkaille ihonhoitotuotteille, mutta iän myötä ihonhoidosta pitää löytyä anti-age aktiiviaineita. Cutanova tuotteet sisältävät aktiiviaineita, jotka kosteuttavat, kiinteyttävät ja vahvistavat ihoa. Tuotteet eivät sisällä parabeneja ja ne ovat EO-vapaita.

Pakkaus sisältää:

• Hellävarainen puhdistusmaito 50 ml: Täyteläinen ja hellävarainen puhdistusmaito on täydellinen tuote vaativan ja stressaantuneen ihon hoitoon. Vesiliukoinen kollageeni säätelee ihon kosteupitoisuutta puhdistuksen aikana.Suositellaan aikuiselle kuivalle, herkälle iholle.

• Hellävarainen kasvovesi 50 ml: Raikas, hieman alkoholia sisältäviä kasvovesi rauhoittaa ihoa ja täydentää puhdistuksen vaativalla, helposti reagoivalla iholla. Malva ja taikapähkinää antavat täydellisen, hoidetun tunteen iholle.Suositellaan aikuiselle kuivalle, herkälle iholle.

• Hydrovital kosteuttava 24h kasvovoide kuivalle iholle 30 ml: Cream Hydrovital (O / W) on elvyttää hoito kuiva ja herkkä iho. Se sisältää runsaasti kasviperäisiä öljyjä ja luonnon E-vitamiinia.Voide syväkosteuttaa ihoa ja tasapainottaa talineritystä. Tuloksena on kosteutettu, hyvinvoiva kuulakas iho.

tai

• SPF 30 aurinkosuojavoide kasvoille 30 ml: Korkean suojakertoimen aurinkosuojavoide, jossa on erityisen laaja UV-suojafiltteri herkälle kasvojen iholle. Arvokkailla öljyillä on kosteuttava ja suojaava vaikutus. Kasvikuntapohjaiset uutteet sisältävät ursolihappoa sekä B -ja E-vitamiineja. Pitää ihon pehmeänä ja kimmoisana.