disarUutiset
Sulje

Essence Miracle tehoseerumeilla täsmähoitoa ongelmakohdille

Julkaistu 21.8.2018 11.40

Tehoaineet sisältävät suuremman pitoisuuden vaikuttavia aineita kuin kasvovoiteet. Niihin on valikoitu yksi tai muutamia ainesosia, joiden vaikutukset tukevat toisiaan. Tehoseerumeita suositellaan erityisesti ihonhoidon tueksi silloin kun iho on erityisen huonokuntoinen, epätasapainossa, kuiva tai se tarvitsee huomattavaa kiinteyttävää vaikutusta. 

Vitamiiniseerumi kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja sen silkkimäinen koostumis ravitsee, siloittaa ja suojaa kosteusköyhää ihoa. Seerumi sisältää mm. ihoa hoitavaa Acerola-kirsikkaa ja B2-vitamiinia, kosteuttavaa hyaluronihappia ja antioksidanttista foolihappoa.

Kiinteyttävä anti-age seerumi uudistaa ja kiinteyttää vaativaa hoitoa tarvitsevaa ihoa. Silkkimäinen koostumus jättää ihon miellyttävän tuntuiseksi. Hyaluronihappo kosteuttaa, rypälekurkku toimii antioksidanttina ja granaattiomena ja palmuöljy hoitavat ihoa.

Ihoa rauhoittava seerumi tasoittaa punoitusta ja rauhoittaa ihoa tehokkaasti. Patentoidut aktiiviaineet normalisoivat ja rauhoittavat ihoa välittömästi. Seerumi sisältää ihoa rauhoittavaa mukulaleinikkiuutetta sekä antioksidanttista Rutiinia.